top of page
wonen_huis.jpg

Hello

Sociale woningen vormen voor duizenden mensen nieuwe kansen. Ze zijn een belangrijke hulp om het recht op wonen voor iedereen waar te maken. Ik ga voor sneller en meer sociale woningen!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

De toekomst van sociaal wonen

Sociale woningen vormen voor duizenden mensen nieuwe kansen. Ze zijn een belangrijke hulp om het recht op wonen voor iedereen waar te maken. Dankzij sociale woningen kunnen mensen die het niet zo breed hebben toch een kwaliteitsvolle woning hebben en bouwen aan een toekomst. Jammer genoeg zijn er verschillende misvattingen en krijgen bewoners een sticker opgeplakt. Deze negatieve kijk vind ik uitermate jammer, want sociaal wonen is niet het probleem maar de oplossing. Het kan anders! Lees (binnenkort) hieronder de visietekst over hoe sociaal wonen er in de toekomst kan uitzien.

Het maakt niet uit wie de sociale woningen bouwt, maar wel wie erin woont. Mensen die recht hebben op een sociale woning en die hele grote groep mensen die op het einde van de maand de eindjes niet meer aan elkaar geknoopt krijgen, daarvoor moeten we het doen. Heel wat mensen kunnen zijn wie ze zijn omdat er een sociale woning was. Sociale woningen zijn het probleem niet. Het is deel van de oplossing! Laten we meer sociale woningen bouwen.

LANAKEN

Kom meer te weten over mijn werk als gemeenteraadslid.

jon-tyson-H1ZwfJSsMVk-unsplash.jpg

STANDPUNTEN

Lees meer over de standpunten en initiatieven in het parlement.

Pencils and Notebooks

NIEUWS & PERSBERICHTEN

Ontdek het laatste nieuws op de blogpagina. 

bottom of page